Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie vafler

Glutenfrie vafler

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1844 kcal
Fett 102 g
Protein 30 g
Karbohydrater 202 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alle elsker vafler! Sprø glutenfrie vafler uten melk, er knallgodt også for deg som har noen allergier å ta hensyn til. Ønsker du grovere vafler kan du tilsette litt glutenfritt havregryn i røren.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1844 kcal
Fett 102 g
Protein 30 g
Karbohydrater 202 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Glutenfrie vafler smaker best nystekte. Server dem gjerne med friske bør, en klatt rømme og pynt med spiselige blomster, eller spis dem med godt smør og den gode gamle brunosten. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 15.12.2024 14:41:50