Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie vafler

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna
Del

Glutenfrie vafler

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alle elsker vafler! Sprø glutenfrie vafler uten melk, er knallgodt også for deg som har noen allergier å ta hensyn til. Ønsker du grovere vafler kan du tilsette litt glutenfritt havregryn i røren.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Glutenfrie vafler smaker best nystekte. Server dem gjerne med friske bør, en klatt rømme og pynt med spiselige blomster, eller spis dem med godt smør og den gode gamle brunosten. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 15:21:32