Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie vafler

Glutenfrie vafler

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alle elsker vafler! Sprø glutenfrie vafler uten melk, er knallgodt også for deg som har noen allergier å ta hensyn til. Ønsker du grovere vafler kan du tilsette litt glutenfritt havregryn i røren.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl soyamelk eller mandelmelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Glutenfrie vafler smaker best nystekte. Server dem gjerne med friske bør, en klatt rømme og pynt med spiselige blomster, eller spis dem med godt smør og den gode gamle brunosten. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 18.07.2024 12:48:20