Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
1 Vietnamesisk vårsuppe

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

221kcal

Energi

3.9g

Fett

20g

Protein

26.4 g

Karbohydrat

4.4mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Vietnamesisk vårsuppe

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

221kcal

Energi

3.9g

Fett

20g

Protein

26.4 g

Karbohydrat

4.4mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kjøttet er lettere å skjære i tynne skiver om det har ligget 1-2 timer i fryseren først.
3a Vietnamesisk vårsuppe
Kutt grønnsakene i tynne skiver, bruk gjerne en potetskreller for å få tynne skiver med gulrot
1 Vietnamesisk vårsuppe
Om du vil ha kjøttet helt gjennomstekt legges det i kraften rett før det skal helles over i suppeskålene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 08:38:47