Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
1 Vietnamesisk vårsuppe

Vietnamesisk vårsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 221 kcal
Fett 3.9 g
Protein 20 g
Karbohydrat 26.4 g 
Jern 4.4 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne strimler
  • 2 stk. vårløk , finsnittet
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 2 ss peanøtter ,finhakket
  • 2 ss thaibasilikum , hakket
  • 2 ss frisk koriander , hakket
  • 100 g risnudler
  • 1 l oksekraft eller utblandet buljong
  • 0,5 stk. rød chili , finhakket
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 221 kcal
Fett 3.9 g
Protein 20 g
Karbohydrat 26.4 g 
Jern 4.4 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kjøttet er lettere å skjære i tynne skiver om det har ligget 1-2 timer i fryseren først.
3a Vietnamesisk vårsuppe
Kutt grønnsakene i tynne skiver, bruk gjerne en potetskreller for å få tynne skiver med gulrot
1 Vietnamesisk vårsuppe
Om du vil ha kjøttet helt gjennomstekt legges det i kraften rett før det skal helles over i suppeskålene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB14 02.03.2024 01:05:40