Ingredienser

  • 10 skiver roastbiff
  • 100 g sushiris
  • 25 g byggris
  • 1 stk. finsnittet vårløk
  • 5 ss soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

460kcal

Energi

13.7g

Fett

31.5g

Protein

50.3 g

Karbohydrat

3.7mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Biffsushi

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en smakfull sushivariant med byggris og roastbeef. Perfekt til tapas, forrett og fingermat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 10 skiver roastbiff
  • 100 g sushiris
  • 25 g byggris
  • 1 stk. finsnittet vårløk
  • 5 ss soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

460kcal

Energi

13.7g

Fett

31.5g

Protein

50.3 g

Karbohydrat

3.7mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Kok sushiris og byggris hver for seg som anvist på pakken. Avkjøl og bland sammen.
  2. Bruk en spiseskje dyppet i vann og form avlange boller med ris.
  3. Brett roastbiffskiver pent og legg rundt risbollene.
  4. Bland alle ingrediensene til avokadokremen. Legg en liten klatt med avokadokrem på toppen av hver sushibit.
Legg avokadokremen i en plastpose, klipp av ene hjørnet og klem ut fine topper.

Pynt med vårløk og server med soyasaus og resten av avokadokremen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant