Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 1 ss olje eller margarin til steking
  • 16 stk. rispapir
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Fyll:

  • 1 kg gulrot
  • 1 stk. rød spisskål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. romanosalat eller hjertesalat
Del

Ferske vårruller med kylling

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en hoisin eller peanøttdip til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 1 ss olje eller margarin til steking
  • 16 stk. rispapir
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Fyll:

  • 1 kg gulrot
  • 1 stk. rød spisskål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. romanosalat eller hjertesalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server gjerne de ferske vårrullene sammen med en hoisin-  eller peanøttdip. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB15 30.11.2022 19:24:09