Ingredienser

  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. grønn frisk asparges delt på langs
  • 4 stk. salatblad , raddisio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

297kcal

Energi

6g

Fett

25.6g

Protein

34 g

Karbohydrat

1.1mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Ferske vårruller med ytrefilet av svin

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. grønn frisk asparges delt på langs
  • 4 stk. salatblad , raddisio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

297kcal

Energi

6g

Fett

25.6g

Protein

34 g

Karbohydrat

1.1mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

2 Ferske vårruller med ytrefilet av svin
Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.
  1. Kutt alle grønnsakene og ha klart.
For å få tynne skiver med gulrot kan du bruke en potetskreller.
  1. Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler.
Gulrotsuppe 3f
  1. Stek strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin
  1. Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt. Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjel.
3b Ferske vårruller med ytrefilet av svin
  1. Legg på kjøtt og grønnsaker.
3c Ferske vårruller med ytrefilet av svin
  1. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen. Hell woksaus over i en liten skål.

Server vårrullene med woksausen som en dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant