Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
1 Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. grønn frisk asparges delt på langs
  • 4 stk. salatblad , raddisio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

297kcal

Energi

6g

Fett

25.6g

Protein

34 g

Karbohydrat

1.1mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Ferske vårruller med ytrefilet av svin

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. grønn frisk asparges delt på langs
  • 4 stk. salatblad , raddisio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

297kcal

Energi

6g

Fett

25.6g

Protein

34 g

Karbohydrat

1.1mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

2 Ferske vårruller med ytrefilet av svin
Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.
trinn du kan merke av
For å få tynne skiver med gulrot kan du bruke en potetskreller.
Gulrotsuppe 3f
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3b Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3c Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server vårrullene med woksausen som en dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 04.12.2022 06:05:51