Hopp til hovedinnhold
matprat logo
1 Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. frisk grønn asparges delt på langs
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 275 kcal
Fett 5 g
Protein 29 g
Karbohydrater 26 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. frisk grønn asparges delt på langs
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 275 kcal
Fett 5 g
Protein 29 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

2 Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.

trinn du kan merke av
For å få tynne skiver med gulrot kan du bruke en potetskreller.
Gulrotsuppe 3f
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3b Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3c Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server vårrullene med woksausen som en dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB12 09.10.2024 17:18:14