Ingredienser

  • 0,25 stk. fennikel i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne båter
  • 4 blader hjertesalat
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 4 stk. grønn frisk asparges , delt i to
  • 8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum)
  • 200 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts grovt pepper
  • 4 stk. rispapir

Dippsaus med vårløk:

  • 3 båter hvitløk , most i morter
  • 2 stk. vårløk most i morter
  • 1 stk. jalapeño , most i morter
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

365kcal

Energi

5.6g

Fett

26.7g

Protein

49.8 g

Karbohydrat

3.3mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Ferske vårruller med biffkjøtt

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp er god fingermat som også kan serveres til forrett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 0,25 stk. fennikel i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne båter
  • 4 blader hjertesalat
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 4 stk. grønn frisk asparges , delt i to
  • 8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum)
  • 200 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts grovt pepper
  • 4 stk. rispapir

Dippsaus med vårløk:

  • 3 båter hvitløk , most i morter
  • 2 stk. vårløk most i morter
  • 1 stk. jalapeño , most i morter
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

365kcal

Energi

5.6g

Fett

26.7g

Protein

49.8 g

Karbohydrat

3.3mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  2. Kutt grønnsaker og legg klart sammen med basilikum.
Biffsalat 3a
  1. Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne med olje til kjøttsaft pipler ut. Krydre med salt og pepper.
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin
  1. Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  2. Legg på stekte biffstrimler og grønnsaker, og la det stikke ut på en side. Brett rispapiret over fyllet, brett inn den ene kantene og rull sammen.

Server vårrullene sammen med dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant