Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Proteinrundstykker

Ingredienser

En porsjon gir ca. 10 rundstykker

  • 400 g cottage cheese
  • 3 stk. egg
Del

Proteinrundstykker med cottage cheese

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

De populære proteinrundstykkene med cottage cheese og egg er enkle, raske og fulle av smak! Vi har laget våre store og flate, slik at de kan toppes med masse godt, som her - med cottage cheese, eple og kanel. Prøv også våre proteinrundstykker med frø.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

En porsjon gir ca. 10 rundstykker

  • 400 g cottage cheese
  • 3 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Rundstykkene er aller best når de er nystekte, toppet med det du liker best, eller ved siden av en suppe. Rundstykkene egner seg godt til frysing, og blir som ferske igjen etter en tur i brødristeren eller stekeovnen. 

Dette er en grunnoppskrift som du kan variere på mange ulike måter. Prøv for eksempel å bytte ut halvparten av havregrynene med rugflak, eller bland inn revet gulrot, hakkede mandler eller nøtter, tranebær eller rosiner eller prøv deg fram med ulike frø. Vil du ha en søtere variant, kan du tilsette litt honning eller revet eple, og krydre med for eksempel kanel. 

Proteinrundstykker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 21.03.2023 22:12:06