Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Protein cookies

Protein cookies

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 20 protein cookies av én porsjon.

  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 225 g lettkokte havregryn
  • 200 g myke dadler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dadler, egg og havregryn - det er alt du trenger for å lage disse godbitene! Myke og søte kjeks er kjempegodt til tur, etter trening eller når du har lyst på en sunnere snacks. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Du får ca. 20 protein cookies av én porsjon.

  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 225 g lettkokte havregryn
  • 200 g myke dadler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ta gjerne vare på eggehvitene for å unngå matsvinn. Eggehviter har god holdbarhet i kjøleskap, og kan oppbevares én til to uker uten av kvaliteten forringes. Bruk en plastboks eller glass med lokk. 

Protein cookies smaker best nystekt, men de kan også fryses ned og nytes senere. 

Protein cookies

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 22.07.2024 19:16:42