Ingredienser

Kikert- og bønnesalat:

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 4 stk. tomat , i grove terninger
  • 80 g fetaost
  • 1 pk ruccula (á 65 g)

Dressing:

  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 6 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

616,1kcal

Energi

27,4g

Fett

55,1g

Protein

30,3g

Karbohydrater

4,8mg

Jern

Del

Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er vel bedre enn en grillet biff om sommeren? Grillet skinkebiff med kikerter og bønner er fylt med skikkelig energi for mye utendørsaktivitet. Ha salaten på glass, og du er klar for piknik.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Kikert- og bønnesalat:

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 4 stk. tomat , i grove terninger
  • 80 g fetaost
  • 1 pk ruccula (á 65 g)

Dressing:

  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 6 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

616,1kcal

Energi

27,4g

Fett

55,1g

Protein

30,3g

Karbohydrater

4,8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Fres kikerter i 5 minutter i en varm stekepanne med olje. Smak til med chilipulver.
  2. Legg hvite bønner, tomat, feta, salat og kikerter lagvis i et par glass, utover på et serveringsfat eller bland det sammen i en serveringsbolle.
  3. Bland rødvinseddik, basilikum, oregano, hvitløk og sjalottløk. Spe med olivenolje, og rør godt. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering.
  4. Pensle skinkebiff med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek dem på lavere varme i 3-4 minutter.

Server grillet skinkebiff med en mettende salat og smakfull oljedressing.

Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat.jpg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant