Ingredienser

  • ca. 2 ss olivenolje
  • 4 blader aluminiumsfolie
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 glass sorte oliven
  • 0,5 glass soltørkede tomater i olje
  • 4 stk. skinkebiff
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

367kcal

Energi

18.07g

Fett

36.38g

Protein

9.84g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Del

Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er mager, men saftig biff fra skinka. Biffene er gjerne skåret i ca. 2 cm tykke skiver fra flatbiffen. Skinkebiff kan også gå under navnet svinebiff. Her er en spennende og morsom rett av skinkebiffen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 2 ss olivenolje
  • 4 blader aluminiumsfolie
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 glass sorte oliven
  • 0,5 glass soltørkede tomater i olje
  • 4 stk. skinkebiff
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

367kcal

Energi

18.07g

Fett

36.38g

Protein

9.84g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Slik gjør du

  1. Hell litt olje på hvert flak folie. Skjær squash i skiver og legg 5-6 skiver på hvert folieark.
  2. Hakk oliven og tomater, og tilsett litt olje.
  3. Legg biffene på foliearket, ha på tomater og oliven. Krydre.
  4. Pakk sammen folien og stek i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter til biffene er gjennomstekte. La dem hvile 5 minutter.

 Server med for eksempel potetmos eller pasta og en salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant