Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinebiff med stekte tomater og agurksalat

Svinebiff med stekte tomater og agurksalat

Ingredienser

porsjoner

Kremet agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss friske urter
  • 2 ss lettrømme
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er hverdagsmat som tar kort tid å lage, og med smaker som hele familien kan like. Svinebiff er enkel å lykkes med, og kan varieres på utallige måter. 

Skiver av svinebiff er enkel, rask og god hverdagsmat. Stek noen cherrytomater sammen med biffene og lag en frisk agurksalat - du rekker alt mens potetene koker. God middag!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kremet agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss friske urter
  • 2 ss lettrømme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server svinebiffene sammen med agurksalat og stekte cherrytomater.

Du kan godt bytte ut lettrømme med seterrømme, créme fraîche eller gresk yoghurt, etter hva du liker eller har i kjøleskapet. Noen vil også gjerne ha litt majones i salaten.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 06:30:18