Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Flank steak med agurksalat og mynte - en frisk og enkel middag, som passer like godt i hverdagen som på en varm sommerkveld i ferien. Server med sprøstekte poteter.
Ta kjøttet ut av kjøleskapet ca. 1 time før steking, så det får temperert seg.
Er du i tvil om det er ferdig, kan du sjekke kjernetemperaturen, for medium rosa bør den ligge mellom 55 og 60 °C. Trenger kjøttet mer tid, kan du sette det i ovnen på 125 °C til ønsket kjernetemperatur er nådd.
Server på tallerken eller så er det en middag som passer flott på forskjellig fat så gjestene kan forsyne seg selv. Liker du flank steak må du prøve oppskriften vår på flank steak med bakt aubergine!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.