Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med chilidressing

Biff med chilidressing

Ingredienser

porsjoner

Bakte tomater:

  • 400 g rød cherrytomat

Chilidressing:

  • 3 dl kesam original, 8 %
  • 4 ss søt chilisaus

Salat:

  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g ruccula
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 332 kcal
Fett 7 g
Protein 50.3 g
Karbohydrater 15.4 g
Jern 4.4 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er. Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Bakte tomater:

  • 400 g rød cherrytomat

Chilidressing:

  • 3 dl kesam original, 8 %
  • 4 ss søt chilisaus

Salat:

  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g ruccula
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 332 kcal
Fett 7 g
Protein 50.3 g
Karbohydrater 15.4 g
Jern 4.4 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med bakte eller ovnsstekte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan steke den perfekte biffen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 06:36:03