Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Byggrynsalat med røkt svinekam

Byggrynsalat med røkt svinekam

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl byggryn , perlespelt eller andre gryn
  • 150 g cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pose ruccula á 70 g
  • 50 g usaltede pistasjnøtter
  • ca. 200 g rester av røkt svinekam eller annet kjøtt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • finrevet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 dl olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl byggryn , perlespelt eller andre gryn
  • 150 g cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pose ruccula á 70 g
  • 50 g usaltede pistasjnøtter
  • ca. 200 g rester av røkt svinekam eller annet kjøtt
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • finrevet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server salaten med en gang. Varier salaten med det du har av grønnsaker og rester i kjøleskapet. Byggryn kan byttes ut med havreris eller ulike perlegryn. 

Byggrynsalat med røkt svinekam

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Maten magen din digger

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 14:00:34