1. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Kok opp appelsinjuice i en kjele og legg i kyllingfileter. Kok opp på nytt, senk varmen så det så vidt koker. Sett på lokk og la kyllingfiletene trekke i ca. 10 minutter.
2. Bruk en ostehøvel og skjær strimler av squash på langs, mens du roterer på squashen. Stopp når du kommer til den myke kjernen. Sett til side.
3. Legg kyllingfiletene over på en tallerken og la dem hvile. Kok inn appelsinjuicen til det halve. Bland inn revet ingefær, soya og honning.
Mindre svinn og enklere skrelling av ingefær: Bruk en skje og skrap av skallet. Du kommer lett til i kriker og kroker.
4. Stek rødløk i en varm stekepanne med olje til den er blank. Vend inn strimler av squash og spinat og hell over dressingen.
Fordel salaten på tallerkener. Del kyllingfilet i grove skiver og legg dem over salaten. Server.
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.