Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kålsalat med skinkebiff og appelsin

Ingredienser

velg antall porsjoner
4  porsjoner
  • 4 stk. skinkebiff , à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 stk. finsnittet rødkål (ca. 400 g)
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 stk. finsnittet purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. appelsin
  • 25 g hakkede hasselnøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311.0kcal

Energi

14.2g

Fett

36.9g

Protein

6.6g

Karbohydrater

3.0mg

Jern

Del

Kålsalat med skinkebiff og appelsin

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rødkål, purre, spinat og appelsin er deilige vintersmaker i en lun salat. Server med en god, norsk skinkebiff, og du har et magert og mettende måltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
4  porsjoner
  • 4 stk. skinkebiff , à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 stk. finsnittet rødkål (ca. 400 g)
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 stk. finsnittet purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. appelsin
  • 25 g hakkede hasselnøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

311.0kcal

Energi

14.2g

Fett

36.9g

Protein

6.6g

Karbohydrater

3.0mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Skinkebiff med appelsin og ananas 3a (ekstra)

Hvordan skjære appelsinfileter ut av en appelsin: Bruk en skarp liten kniv. Kutt av topp og bunn på appelsinen slik at den står støtt. Skjær av skallet fra topp mot bunn, få med deg det hvite på appelsinen også. Skjær ut appelsinfileter ved å føre kniven inn på hver side av hinnene.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB15 04.12.2022 13:51:34