Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kålsalat med skinkebiff og appelsin

Kålsalat med skinkebiff og appelsin

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. skinkebiff , à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 stk. finsnittet rødkål (ca. 400 g)
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. finsnittet purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. appelsin
  • 25 g hakkede hasselnøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 311.0 kcal
Fett 14.2 g
Protein 36.9 g
Karbohydrater 6.6 g
Jern 3.0 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rødkål, purre, spinat og appelsin er deilige vintersmaker i en lun salat. Server med en god, norsk skinkebiff, og du har et magert og mettende måltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. skinkebiff , à 150 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 stk. finsnittet rødkål (ca. 400 g)
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. finsnittet purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. appelsin
  • 25 g hakkede hasselnøtter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 311.0 kcal
Fett 14.2 g
Protein 36.9 g
Karbohydrater 6.6 g
Jern 3.0 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Skinkebiff med appelsin og ananas 3a (ekstra)

Hvordan skjære appelsinfileter ut av en appelsin: Bruk en skarp liten kniv. Kutt av topp og bunn på appelsinen slik at den står støtt. Skjær av skallet fra topp mot bunn, få med deg det hvite på appelsinen også. Skjær ut appelsinfileter ved å føre kniven inn på hver side av hinnene.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB14 02.03.2024 00:37:53