Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost 1.jpg

Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. purre i strimler
  • 1 boks hermetiske røde bønner , godt skylt og avrent
  • 3 dl matfløte
  • 150 g norzola , eller annen blåmuggost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 400 g fersk tagliatelle
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i blåmuggost er denne retten noe for deg! Du lager den lett mens pastaen koker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. purre i strimler
  • 1 boks hermetiske røde bønner , godt skylt og avrent
  • 3 dl matfløte
  • 150 g norzola , eller annen blåmuggost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 400 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

Du trenger: Ytrefilet av svin, olje, purre, matfløte, blåmuggost, røde bønner, pasta, salt og pepper.
  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  1. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger.   
  2. Fres purre og bønner i 2-3 minutter i en stekepanne med litt olje. Sett til side.

  1. Hell matfløte i stekepannen og tilsett blåmuggost. Rør om til osten har smeltet. Ha kjøtt, purre og bønner tilbake i stekepannen. Smak til med salt og pepper.


Server retten med fersk pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 06.06.2023 02:43:03