Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 0,5 stk. purre i strimler
  • 1 boks hermetiske røde bønner , godt skylt og avrent
  • 3 dl matfløte
  • 150 g norzola , eller annen blåmuggost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 400 g fersk tagliatelle
Del

Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i blåmuggost er denne retten noe for deg! Du lager den lett mens pastaen koker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 0,5 stk. purre i strimler
  • 1 boks hermetiske røde bønner , godt skylt og avrent
  • 3 dl matfløte
  • 150 g norzola , eller annen blåmuggost
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 400 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

Du trenger: Ytrefilet av svin, olje, purre, matfløte, blåmuggost, røde bønner, pasta, salt og pepper.
  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  1. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger.   
  2. Fres purre og bønner i 2-3 minutter i en stekepanne med litt olje. Sett til side.

  1. Hell matfløte i stekepannen og tilsett blåmuggost. Rør om til osten har smeltet. Ha kjøtt, purre og bønner tilbake i stekepannen. Smak til med salt og pepper.


Server retten med fersk pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant