Koteletter med enkel rotmos

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En enkel måte å servere koteletter, poteter og grønnsaker. Ferdig på 1-2-3!

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 4 ss margarin
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Kok lapskausblanding mør i vann.
  2. Hell av vannet. La det renne godt av, og mos grønnsakene grovt sammen med margarin og salt. 
  3. Krydre kotelettene og stek dem i ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie