Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 4 ss margarin
  • 0,5 ts salt
Del

Koteletter med enkel rotmos

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel måte å servere koteletter, poteter og grønnsaker. Ferdig på 1-2-3!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 4 ss margarin
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Kok lapskausblanding mør i vann.
  2. Hell av vannet. La det renne godt av, og mos grønnsakene grovt sammen med margarin og salt. 
  3. Krydre kotelettene og stek dem i ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant