Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 4 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Varm salat

  • 2 pk eggnudler á 240 g
  • ca. 100 g frisk spinat
  • 250 g sukkererter
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 2 ts olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Koteletter med varm salat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinekoteletter i ny drakt – servert med en varm grønnsak- og nudelsalat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 4 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Varm salat

  • 2 pk eggnudler á 240 g
  • ca. 100 g frisk spinat
  • 250 g sukkererter
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 2 ts olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene så er det lettere å steke dem jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen til side.
  2. Bland sammen søt chilisaus og soya. Hell litt av sausen over kotelettene og etterstek dem på svak varme i ca. 5 minutter under lokk. Ta opp kotelettene og hold dem varme.
  3. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  4. Skyll spinaten og del sukkerertene i to. Fres alle grønnsakene ett minutt i en panne med litt olje og dryss over litt salt og pepper.

Server med resten av chilisausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant