Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Greske lammeskiver

Ingredienser

Del

Greske lammeskiver

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skiver av lammelår som krydres med timian og hvitløk. Enkelt og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Hakk hvitløk og fres den i 1 ss olje eller smør. Legg den til side, ha mer olje eller smør i panna og stek lammeskivene i 2-3 minutter på hver side.
  2. Krydre med timian og legg kjøttet over i en ildfast form. Legg over hvitløken. Stek i ovn på 225 grader i 10-15 minutter, avhengig av tykkelsen på skivene. Om du vil ha kjøttet godt stekt, kan du la dem steke i 20-25 minutter.
Server gjerne med gresk salat, tzatziki og ris. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB13 31.03.2023 14:48:27