Spicy coleslaw

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Coleslaw er klassisk tilbehør til grillet kjøtt og annen grillmat. I denne oppskriften har vi brukt spisskål, ananas og vårløk - og gitt dressingen en spicy vri! Hot, friskt og godt!

Ingredienser

  • 1 stk spisskål
  • ½ stk frisk ananas
  • 2 stk vårløk
  • 2 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek)
  • saft av ¼ stk sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Snitt spisskål i tynne strimler, bruk gjerne en ostehøvel eller grønnsaksskreller til denne jobben. 
  2. Skjær ananas i små terninger, finsnitt vårløk. 
  3. Bland sammen en dressing av rømme, majones, sambal oelek, sitronsaft og bladpersille i en middels stor bolle. Smak til med salt og pepper. 
  4. Vend kål, ananas og vårløk i dressingen. 

Server den spicy coleslawen til grillet flintstek, sommerkoteletter eller annet grillet svinekjøtt.

Vil du heller gå for en klassisk coleslaw, så kan vi anbefale Craigs coleslaw. Den er supergod!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.