Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spicy coleslaw

Ingredienser

  • 1 stk. spisskål
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek)
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Spicy coleslaw

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Coleslaw er klassisk tilbehør til grillet kjøtt og annen grillmat. I denne oppskriften har vi brukt spisskål, ananas og vårløk - og gitt dressingen en spicy vri! Hot, friskt og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. spisskål
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek)
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Snitt spisskål i tynne strimler, bruk gjerne en ostehøvel eller grønnsaksskreller til denne jobben. 
  2. Skjær ananas i små terninger, finsnitt vårløk. 
  3. Bland sammen en dressing av rømme, majones, sambal oelek, sitronsaft og bladpersille i en middels stor bolle. Smak til med salt og pepper. 
  4. Vend kål, ananas og vårløk i dressingen. 

Server den spicy coleslawen til grillet flintstek, sommerkoteletter eller annet grillet svinekjøtt.

Vil du heller gå for en klassisk coleslaw, så kan vi anbefale Craigs coleslaw. Den er supergod!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2023 01:56:13