Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spicy coleslaw

Spicy coleslaw

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. spisskål
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipaste (sambal oelek)
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Coleslaw er klassisk tilbehør til grillet kjøtt og annen grillmat. I denne oppskriften har vi brukt i tillegg til den obligatoriske kålen også brukt ananas og vårløk, og dressingen har fått en en spicy vri! Hot, friskt og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. spisskål
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipaste (sambal oelek)
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Snitt kålen i tynne strimler (bruk gjerne en ostehøvel eller grønnsaksskreller). 
  2. Skjær ananas i små terninger og finsnitt vårløk. 
  3. Bland sammen rømme, majones, sambal oelek, sitronsaft og bladpersille i en bolle. 
  4. Vend kål, ananas og vårløk i dressingen og smak til med litt salt og pepper. 

Server den spicy coleslawen til grillet flintstek, sommerkoteletter eller annet grillet svinekjøtt.

Vil du heller gå for en klassisk coleslaw, så kan vi anbefale Craigs coleslaw. Den er supergod!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 09:47:14