Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak

Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 12 blader hjertesalat

Kål- og kokossalat:

  • 350 g hodekål
  • 0,5 stk. agurk
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime
  • 2 dl lett kokosmelk

Saus:

  • 2 stk. finhakket rød chili
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 4 ss flytende honning
  • saft av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 409 kcal
Fett 16 g
Protein 37 g
Karbohydrater 25 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Å bruke salatblader som innpakning av kjøtt og grønnsaker er vanlig flere steder i Asia.  Hjertesalatblader fylt med nydelig kål- og kokossalat og godt krydrede strimler av norsk svinekjøtt blir små lekre munnfuller. Perfekt for deg som elsker asiatiske smaker og vil ha et lett og sunt måltid, og supert som velkomstrett eller til tapasbordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 12 blader hjertesalat

Kål- og kokossalat:

  • 350 g hodekål
  • 0,5 stk. agurk
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime
  • 2 dl lett kokosmelk

Saus:

  • 2 stk. finhakket rød chili
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 4 ss flytende honning
  • saft av 2 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 409 kcal
Fett 16 g
Protein 37 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Surkål 3a
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 3c

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Campaign Sound Cloud Block Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB11 13.11.2024 05:21:00