Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplecoleslaw

Ingredienser

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • 1 stk. appelsin
  • 2 ss olje gjerne en blanding av olivenolje-og solsikkeolje
  • 1 ss appelsinjuice
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 ss finhakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

103 kcal

Energi

5.6 g

Fett

0.8 g

Protein

12.2 g

Karbohydrater

0.3 mg

Jern

Del

Coleslaw med eple og appelsin

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Coleslaw er tradisjonelt tilbehør i USA og mange europeiske land. Den lages vanligvis med kål, men her er en variant med epler. Passer like godt til kjøttpålegg som til stekt eller grillet kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. eple
  • 1 stk. appelsin
  • 2 ss olje gjerne en blanding av olivenolje-og solsikkeolje
  • 1 ss appelsinjuice
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 ss finhakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

103 kcal

Energi

5.6 g

Fett

0.8 g

Protein

12.2 g

Karbohydrater

0.3 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Riv gulrøttene grovt på råkostjern og bland sammen med tynne skiver av epler og appelsin.
  2. Bland olje, appelsinjuice, hvitløk og finhakket persille til dressingen og hell over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB13 01.04.2023 04:14:04