Ingredienser

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander

Dressing:

  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

2g

Fett

5g

Protein

9 g

Karbohydrat

2.3mg

Jern

Del

Asiatisk kålsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god kålsalat er supergodt tilbehør. Her har du en frisk asiatiskinspirert variant med koriander, soyasaus og ingefær. Passer perfekt til lyst kjøtt av kalkun, kylling og svin.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Kålsalat:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk. grovrevet grønt eple
  • 1 stk. rødløk , i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander

Dressing:

  • 1 ss riseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

2g

Fett

5g

Protein

9 g

Karbohydrat

2.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål, riv eple grovt og skjær løk i tynne skiver. Finhakk frisk koriander.
  2. Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær til en dressing. Krydre med salt og pepper.
  3. Bland kål, eple, løk og koriander. Hell dressingen over grønnsakene og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant