Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pinsa med kebab og kålsalat

Pinsa med kebab og kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g lammestek , flatbiff av lam eller lammebiff
  • 2 ss kebabkrydder
  • 4 båter revet hvitløk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,25 stk. potet eller bakepotet, til å lage kebabspyd

Frisk kålsalat:

  • 0,25 stk. rød spisskål (rød eller grønn spisskål eller hodekål)
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss nøytral olje

Rømmedressing:

  • 3 dl lettrømme
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 ss kebabkrydder

Bunn og topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1344 kcal
Fett 70 g
Protein 61 g
Karbohydrater 111 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Høsten er her, og det betyr krydret lam, varme smaker og masse kos. Denne pinsaen kombinerer det beste fra kebabpizza og den sprø, luftige bunnen fra den italienske nykommeren pinsa. Toppet med saftig kebabkjøtt, frisk kålsalat og vår enkle kebabdressing er dette høstmat som virkelig varmer.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g lammestek , flatbiff av lam eller lammebiff
  • 2 ss kebabkrydder
  • 4 båter revet hvitløk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,25 stk. potet eller bakepotet, til å lage kebabspyd

Frisk kålsalat:

  • 0,25 stk. rød spisskål (rød eller grønn spisskål eller hodekål)
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss nøytral olje

Rømmedressing:

  • 3 dl lettrømme
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 ss kebabkrydder

Bunn og topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1344 kcal
Fett 70 g
Protein 61 g
Karbohydrater 111 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Trenger du å komme litt raskere i mål i dag? Bruk lammeskav og stek det raskt i panna i stedet for å bruke ovnen. Du kan også bruke rester av lammestek. Skjær kjøttet i tynne skiver, krydre med kebabkrydder og legg det rett på pinsaen før den stekes.

Kebabpizza trinnbilde

Topp pizzaen med dressing og kålsalat. Resten av salaten kan du også serveres ved siden av.

Pinsa med kebab og kålsalat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14902, server:MP-PRD-WEB13 11.07.2025 10:28:17