Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Shish kebab

Shish kebab

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g flatbiff av lam eller lammestrimler
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 stk. nett stjerneløk (delikatesseløk)

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kebab stammer fra tyrkernes krigstokter, ikke minst fra den gang de som nomader var innviklet i stammekriger. Krigerne spiddet kjøttstykkene på sverdet og stekte dem over åpen ild.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g flatbiff av lam eller lammestrimler
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 stk. nett stjerneløk (delikatesseløk)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med grillet sitron.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 19.03.2025 01:49:09