Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pasta Formaggio

Ingredienser

velg antall porsjoner
2  porsjoner
  • 200 g spekeskinke i skiver
  • 1 pose pasta di parma
  • 50 g blåmuggost
Del

Pasta Formaggio

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Selv om du ikke er veldig ihuga blåmuggost-fan så vil denne gi deg et smil om munnen! Du aner ikke hvor herlig denne lille og enkle pastarakkeren er, før du har prøvd.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
2  porsjoner
  • 200 g spekeskinke i skiver
  • 1 pose pasta di parma
  • 50 g blåmuggost

Slik gjør du

  1. Legg spekeskinke på bakepapir på et stekebrett og stek dem i 5 minutter på 200 °C eller stek dem sprø i en stekepanne.
  2. Tilbered pasta etter anvisning på posen.  
  3. Etter at pastaen har kokt i 5 minutter, rør inn blåmuggost i biter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 19:11:41