Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g ferdig kokte mandelpotet
  • 6 skiver spekeskinke
  • 0,5 stk. vårløk eller litt persille
Del

Mandelpotet med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med kalde poteter og noen skiver spekeskinke tryller du fram denne lille godbiten i løpet av få minutter. En super liten munnfull til aperitiffen, eller som én av flere norskinspirerte tapas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g ferdig kokte mandelpotet
  • 6 skiver spekeskinke
  • 0,5 stk. vårløk eller litt persille

Slik gjør du

  1. Skrell og del kalde poteter i passe store biter. Skjær spekeskinke i biter eller skiver og rull dem sammen. Fest spekeskinken på potetene med en tannpirker eller liknende.
  2. Plasser potetene på et fat og dryss over litt hakket vårløk eller persille. Server med en god rømme- og urtedressing eller blåmuggostdressing.

Har du ikke mandelpotet kan selvfølgelig andre poteter også brukes. Del potetene i 1 1/2-2 cm tykke skiver.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant