Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Stekte poteter på spyd

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 18 stk. små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose)
  • 18 stk. kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 ss hakket bladpersille
Del

Stekte poteter på spyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Poteter kan varieres på mange måter. Her har vi tredd dem på spyd sammen med kapers. Potetspydene er godt tilbehør til alle former for stekt kjøtt, spesielt lam.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 18 stk. små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose)
  • 18 stk. kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Legg trespyd i vann 10-15 minutter. Beregn et spyd per person.
  2. Tre poteter og kapers på spydene.
  3. Stek dem i en vid stekepanne i olje. Snu dem, krydre og strø på persille.

Potetspydene kan også tilberedes i stekeovn. Det er lurt hvis du skal lage potetspyd til mange, for eksempel til tapas-festen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 18:12:04