Stekte poteter på spyd

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Poteter kan varieres på mange måter. Her har vi tredd dem på spyd sammen med kapers. Potetspydene er godt tilbehør til alle former for stekt kjøtt, spesielt lam.

Ingredienser

  • 18 stk små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose)
  • 18 stk kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 6 stk trepinne

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i vann 10-15 minutter. Tre poteter og kapers på spydene.
  2. Stek dem i en vid stekepanne i olje. Snu dem, krydre og strø på persille.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.