Lagre

Ingredienser

  • 18 stk. små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose)
  • 18 stk. kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 6 stk. trepinne
Del

Stekte poteter på spyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Poteter kan varieres på mange måter. Her har vi tredd dem på spyd sammen med kapers. Potetspydene er godt tilbehør til alle former for stekt kjøtt, spesielt lam.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 18 stk. små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose)
  • 18 stk. kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 6 stk. trepinne

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i vann 10-15 minutter. Tre poteter og kapers på spydene.
  2. Stek dem i en vid stekepanne i olje. Snu dem, krydre og strø på persille.

Potetspydene kan også tilberedes i stekeovn. Det er lurt hvis du skal lage potetspyd til mange, for eksempel til tapas-festen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant