Lefseruller

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lefserull er alltid populært, og disse knallgode rullene med rødbetsalat og lammerull er supre som appetittvekker eller som én av flere juletapasretter.

Ingredienser

  • 6 skive lammerull
  • ca. 4 ss rødbetsalat
  • 2 stk lefse

Slik gjør du

  1. Fordel rødbetsalat på lefsene og legg på skiver av lammerull.
  2. Rull lefsene tett sammen og legg dem på et fat med kanten ned.
  3. Skjær vekk endene av lefserullene og del hver rull i to eller tre "kubber" på skrå.
  4. Bruk gjerne tannpirkere til å holde lefserullene sammen. Anrett på fat, og pynt med litt spirer eller annet grønt.

Med en pakke lefser i huset har du alltid mulighet til å lage noe ekstra godt med det du har tilgjengelig. Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser! Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Her er det bare å være kreativ og leke seg fram til de beste smakskombinasjonene!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.