Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lefseruller

Lefseruller

Ingredienser

porsjoner
  • 6 skiver lammerull
  • ca. 4 ss rødbetsalat
  • 2 stk. lefse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lefserull er alltid populært, og disse knallgode rullene med rødbetsalat og lammerull er supre som appetittvekker eller som én av flere juletapasretter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 skiver lammerull
  • ca. 4 ss rødbetsalat
  • 2 stk. lefse

Slik gjør du

  1. Fordel rødbetsalat på lefsene og legg på skiver av lammerull.
  2. Rull lefsene tett sammen og legg dem på et fat med kanten ned.
  3. Skjær vekk endene av lefserullene og del hver rull i to eller tre "kubber" på skrå.
  4. Bruk gjerne tannpirkere til å holde lefserullene sammen. Anrett på fat, og pynt med litt spirer eller annet grønt.

Med en pakke lefser i huset har du alltid mulighet til å lage noe ekstra godt med det du har tilgjengelig. Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser! Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Her er det bare å være kreativ og leke seg fram til de beste smakskombinasjonene!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 23.09.2023 00:13:01