Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåmuggostdressing

Blåmuggostdressing

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g blåmuggost
  • 2 dl lettrømme rømme eller créme fraîche
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • saften av 0,5 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Blåmuggost eller edelost av alle slag danner grunnlaget for denne smakfulle dressingen. Valnøttene gir deilig tyggemotstand. Server dressingen til all slags grillmat, eller til en av sommerens mange salater. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g blåmuggost
  • 2 dl lettrømme rømme eller créme fraîche
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • saften av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Mos osten med en gaffel og bland med resten av ingrediensene.
  2. Smak til med sitronsaft og kvernet pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 22:18:06