Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåmuggostdressing

Ingredienser

  • 100 g blåmuggost
  • 2 dl lettrømme rømme eller créme fraîche
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • saften av 0,5 stk. sitron
Del

Blåmuggostdressing

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Blåmuggost eller edelost av alle slag danner grunnlaget for denne smakfulle dressingen. Valnøttene gir deilig tyggemotstand. Server dressingen til all slags grillmat, eller til en av sommerens mange salater. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 100 g blåmuggost
  • 2 dl lettrømme rømme eller créme fraîche
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • saften av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Mos osten med en gaffel og bland med resten av ingrediensene.
  2. Smak til med sitronsaft og kvernet pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 20.03.2023 11:50:27