Ingredienser

  • 4 skiver fenalår , finkuttet i strimler
  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts frisk timian , finhakket

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 50 g blåmuggost
  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk.
Del

Flatbrødtrio

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 skiver fenalår , finkuttet i strimler
  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts frisk timian , finhakket

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 50 g blåmuggost
  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk.

Slik gjør du

  1. Legg utover biter av flatbrød. Legg på en teskje rømme og topp det med fenalår eller lodderogn. Dryss over med finhakkede urter tilslutt.
  2. Bland blåmuggost og rømme til kremkonsistens. Legg på en teskje på hver flatbrødbit. Pynt med valnøtter.

Denne retten må legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant