Flatbrødtrio

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.

Ingredienser

  • 4 skive fenalår , finkuttet i strimler
  • 4 stk biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts frisk timian , finhakket

  • 4 stk biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

  • 4 stk biter flatbrød
  • 50 g blåmuggost
  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk

Slik gjør du

  1. Legg utover biter av flatbrød. Legg på en teskje rømme og topp det med fenalår eller lodderogn. Dryss over med finhakkede urter tilslutt.
  2. Bland blåmuggost og rømme til kremkonsistens. Legg på en teskje på hver flatbrødbit. Pynt med valnøtter.

Denne retten må legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.