Lagre

Ingredienser

Dressing:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts flaksalt

Salsa:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 pakke cherrytomat (á 250 g)
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. avokado
  • 3 ss finhakket frisk koriander
Del

Frisk salsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En hjemmelagd salsa med paprika, vårløk, cherrytomater og avokado. Limedressingen med cajennepepper gjør salsaen ekstra frisk og samtidig litt spicy!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Dressing:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 0,5 ts flaksalt

Salsa:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 pakke cherrytomat (á 250 g)
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. avokado
  • 3 ss finhakket frisk koriander

Slik gjør du

1. Riv hvitløk på et lite rivjern. Visp sammen revet hvitløk, olivenolje, limesaft og kajennepepper til dressing i en bolle. Smak til med salt.

2. Rens paprika for stilk og frøkapsel. Del paprikaen i små terninger. Del cherrytomater i fire og hakk vårløk. Ha grønnsakene i bollen med dressingen.

3. Del avokado i to. Fjern stein. Bruk en skje og ta kjøttet ut fra avokadoskallet. Del avokadokjøttet i mindre biter og ha det i bollen med resten av grønnsakene.

4. Finhakk koriander, ha det i bollen og bland alt godt sammen.

Server salsaen som tilbehør til grillmaten, tacoen eller toppet på en skive brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant