Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Avansert Tid Over 60 min Hvis du er på jakt etter å imponere gjestene dine, har du kommet til den rette oppskriften. Lammecarré er en delikatesse. Kjøttet er mørt, saftig og smakfullt. Og den er flott og morsom å servere. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 11⁄5 kg lammecarré 1 ts salt 1⁄2 ts pepper 2 ss margarin til steking 2 ss grov sennep , gjerne rød Dijon Søte rotgrønnsaker: 500 g gulrot 500 g kålrot 500 g sellerirot 1 stk rødløk 1 stk fennikel 2 ss smør 3 ss finhakket frisk estragon 1 ts salt Potet- og løkstabler: 4 stk store potet 1 stk rødløk 1 ss olivenolje 2 ts finhakket frisk timian 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Saus: 1 ss grov sennep 4 ss soyasaus ca. 11⁄2 dl kraft fra steken 1 ss smør Slik gjør du Slik gjør du: Salte og pepre kjøttet og brun det raskt i en stekepanne. Smør det inn med sennep og ha det i en ildfast form. Stekes på 175 grader i ca 20 minutter. Tas ut når steketermometeret viser 60 graders kjernetemperatur. Skrell og kutt grønnsakene i tykke fyrstikkliknende biter (Julienne) og ha de i en ildfast form sammen med salt og smør. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 minutter. Vend inn estragon før servering. Potetene skrelles og skjæres i tynne skiver. Det samme med rødløken. Lag stabler med lagvis potet, løk, timian og krydder inne i en metallring, eller så kan du fylle det i små ildfaste former. Bakes i ovn på 175 grader i ca 45 -60 minutter. Sausen lages ved å ha sennep, soya, sjy i en liten kjele. Kok opp og rør inn smør før servering. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.