Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruchettavaffel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel eller speltmel
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 65 g finrevet parmesan

Tilbehør:

  • 1 dl lettrømme
  • 100 g pillede reker
  • ca. 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 6 skiver spekeskinke i strimler
  • 4 ss hakket frisk gressløk
Del

Bruschettavaffel

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske vafler kan serveres like spennende som russisk blini eller spanske bruschetta. Prøv disse som en spennende forrett eller små appetittvekkere.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel eller speltmel
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 65 g finrevet parmesan

Tilbehør:

  • 1 dl lettrømme
  • 100 g pillede reker
  • ca. 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 6 skiver spekeskinke i strimler
  • 4 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren og la den svelle 15 minutter.

2. Stek vaflene ved god varme.

Server vaflene med rømme tilsatt litt pepperrot og pynt med reker og dill, rømme med strimlet spekeskinke og hakket gressløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 26.03.2023 17:49:16