Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruchettavaffel

Bruschettavaffel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel eller speltmel
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 65 g finrevet parmesan

Tilbehør:

  • 1 dl lettrømme
  • 100 g pillede reker
  • ca. 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 6 skiver spekeskinke i strimler
  • 4 ss hakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske vafler kan serveres like spennende som russisk blini eller spanske bruschetta. Prøv disse som en spennende forrett eller små appetittvekkere.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel eller speltmel
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 65 g finrevet parmesan

Tilbehør:

  • 1 dl lettrømme
  • 100 g pillede reker
  • ca. 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 6 skiver spekeskinke i strimler
  • 4 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren og la den svelle 15 minutter.

2. Stek vaflene ved god varme.

Server vaflene med rømme tilsatt litt pepperrot og pynt med reker og dill, rømme med strimlet spekeskinke og hakket gressløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 17:42:26