Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt
Del

Grillet bruschetta med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett, som tar lite tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt

Slik gjør du

  1. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene.
  2. Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
  3. Smør aÏoli på skivene og legg spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant