Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med spekesksinke og tomat

Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt
Del

Grillet bruschetta med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett, som tar lite tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt

Slik gjør du

  1. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene.
  2. Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
  3. Smør aÏoli på skivene og legg spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 13:03:43