Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med spekesksinke og tomat

Grillet bruschetta med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 1 båt hvitløk
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt
  • 4 ss aïoli
  • 8 skiver spekeskinke
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett, som tar lite tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 1 båt hvitløk
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt
  • 4 ss aïoli
  • 8 skiver spekeskinke

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 23.07.2024 12:48:30