Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 4 skiver grovt brød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 stk. tomat
  • 1,5 stk. avokado
  • 20 blader frisk basilikum
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss kesam original, 8 %
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

532kcal

Energi

36.4g

Fett

30.9g

Protein

18.3g

Karbohydrater

2.5mg

Jern

Del

Kylling­bruschetta

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kylling og en stekt brødskive med snaddersalat og sim salabim; middagen er klar.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 4 skiver grovt brød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 stk. tomat
  • 1,5 stk. avokado
  • 20 blader frisk basilikum
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss kesam original, 8 %
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

532kcal

Energi

36.4g

Fett

30.9g

Protein

18.3g

Karbohydrater

2.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C ca. 20 minutter eller i en stekepanne
  2. Rist brødskivene i en tørr panne og gni skivene med en båt hvitløk.
  3. Del tomatene i to, ta ut frøene og kutt dem i terninger. Del så avokadoen, ta ut steinen og kutt den i terninger. Strimle basilikumbladene. Bland alt i en bolle, ha i olje og smak til med salt og pepper.
  4. Fordel blandingen på de ristede brødskivene. Legg dem på tallerken sammen med kyllinglårene og en spiseskje kesam til hver.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant