Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med tomat og tapenade

Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hvitløk
  • 4 skiver landbrød
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts grovt salt
  • 4 ss tapenade
  • 0,25 potte frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er retten som gir gode sommerminner. Enkelt å lage på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 båt hvitløk
  • 4 skiver landbrød
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts grovt salt
  • 4 ss tapenade
  • 0,25 potte frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 03:30:29