1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne med olje eller margarin. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Avkjøl brystene noe, og skjær i tynne skiver.
2. Skjær rødløk i tynne skiver, agurk i små terninger. Rens granateple.
3. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Del avokadoen i tynne skiver.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
4. Ha blandet salat i en bolle eller utover et stort serveringsfat. Legg på avokadoskiver, rødløk og agurk. Bryt fetaost i mindre biter og fordel dem over salaten. Legg på kyllingfilet i skiver. Pynt med spirer og dryss over granateplekjerner.
Server gjerne salaten med ferskt brød og en god olje- og eddikdressing.