Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønn salat med kylling, asparges og pinjekjerner

Under 650 Kalorier

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønn paprika
  • 100 g frisk spinat
  • 1 stk. grønn lollo salat eller annen salat
  • 0,5 dl pinjekjerner

Dressing:

  • 4 ss valnøttolje
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

537kcal

Energi

31g

Fett

70g

Protein

4.9g

Karbohydrater

5.4mg

Jern

Del

Grønn salat med kylling, asparges og pinjekjerner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingsalater finnes i alle varianter. Denne er veldig grønn og god!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 4 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønn paprika
  • 100 g frisk spinat
  • 1 stk. grønn lollo salat eller annen salat
  • 0,5 dl pinjekjerner

Dressing:

  • 4 ss valnøttolje
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

537kcal

Energi

31g

Fett

70g

Protein

4.9g

Karbohydrater

5.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og ben. Skjær kjøttet i passe store biter. Skrell aspargesen forsiktig og kok den mør i lettsaltet vann noen minutter.
  2. La de største bladene til sikorisalaten være hele. Resten av grønnsakene deles opp i passe store biter. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
  3. Anrett kylling og det grønne pent på et stort fat og sprinkle dressingen over rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB13 26.11.2022 10:12:32