Grønn salat med kylling, asparges og pinjekjerner

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Kyllingsalater finnes i alle varianter. Denne er veldig grønn og god!

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 4 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk sikorisalat (endivie)
  • 1 stk grønn paprika
  • 100 g frisk spinat
  • 1 stk grønn lollo salat eller annen salat
  • 12 dl pinjekjerner

Dressing:

  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss valnøttolje

salt og kvernet pepper

Vis næringsinnhold
Energi
537kcal
Fett
31g
Protein
70g
Karbohydrater
4.9g
Jern
5.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og ben. Skjær kjøttet i passe store biter. Skrell aspargesen forsiktig og kok den mør i lettsaltet vann noen minutter. 
  2. La de største bladene til sikorisalaten være hele. Resten av grønnsakene deles opp i passe store biter. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
  3. Anrett kylling og det grønne pent på et stort fat og sprinkle dressingen over rett før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.