Nakkekoteletter med stekt agurk Kategori Rask Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Nakkekoteletter er rask, god og tradisjonsrik hverdagsmat som kan varieres i det uendelige med ulike tilbehør. Har du en agurk i kjøleskapet lager du denne retten på få minutter! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk nakkekoteletter av svin 2 ss olje til steking 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 2 stk agurk 2 stk oransje paprika 1 stk rød chili 2 dl crème fraîche orginal, 35 % 2 ts grovmalt pepper Slik gjør du Du trenger: Nakkekoteletter, agurk, paprika, chili, crème fraîche, olje, salt og pepper. Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midten. Skjær agurken i skiver. Rens paprika og chili. Skjær paprika i grove biter, chili i skiver. Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter. Stek agurk,paprika og chili i en stekepanne med litt olje til grønnsakene er møre, 2-3 minutter. Bland sammen crème fraîche og grovmalt pepper. Server saftige nakkekoteletter med stekte grønnsaker og krydret crème fraîche. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.