Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. agurk
  • 2 stk. oransje paprika
  • 1 stk. rød chili

  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ts grovmalt pepper
Del

Nakkekoteletter med stekt agurk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nakkekoteletter er rask, god og tradisjonsrik hverdagsmat som kan varieres i det uendelige med ulike tilbehør. Har du en agurk i kjøleskapet lager du denne retten på få minutter!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. agurk
  • 2 stk. oransje paprika
  • 1 stk. rød chili

  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du


Du trenger: Nakkekoteletter, agurk, paprika, chili, crème fraîche, olje, salt og pepper. 

  1. Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midten. Skjær agurken i skiver.
  2. Rens paprika og chili. Skjær paprika i grove biter, chili i skiver. 
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

  1. Stek agurk,paprika og chili i en stekepanne med litt olje til grønnsakene er møre, 2-3 minutter.
  2. Bland sammen crème fraîche og grovmalt pepper. 

Server saftige nakkekoteletter med stekte grønnsaker og krydret crème fraîche.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant