skip navigation
matprat logo

Konfirmasjon

Skal du lage mat til konfirmasjon eller planlegge et konfirmasjonsselskap, så har vi gode råd og fristende oppskrifter.

Noen  ønsker å en 3-retters middag på restaurant, andre ønsker å ha feiringen hjemme eller i et lokale. Planlegger du å ha feiringen hjemme eller i et lokale har dere mulighet til å sette deres eget og unike preg på feiringen.

Begynn gjerne med å snakke med konfirmanten og la han eller hun få komme med sine ønsker til maten og kakene. Det kan også være lurt å tenke på gjestene som kommer - hvor mange er de, hvor gamle er de og er det mange yngre eller eldre gjester. Dette vil kunne avgjøre valg av mat, drikke og kaker. 

Under har vi samlet våre beste tips uansett om du planlegger å servere tapas, koldtbord eller en tre-retter. Vi har også samlet våre favoroitter til kakebordet og noen enkle tips som vi håper kan gjøre planleggingen litt lettere.

SKAL DU SERVERE TAPAS ELLER ET MERE TRADISJONELT KOLDTBORD?

HER HAR VI SAMLET VÅRE FAVORITTER OG TIPS TIL HVOR MYE MAT DU BØR BEREGNE TIL GJESTENE.

TIPS TIL SELSKAPSMAT UTEN STRESS

PLANLEGGER DU Å SERVERE EN TRE-RETTER?
VELG BLANT VÅRE MEST POPULÆRE FORRETTER, HOVEDRETTER OG DESSERTER TIL KONFIRMASJON OG SETT SAMMEN DIN EGEN MENY.

SKAL NOE FEIRES SÅ MÅ DET FEIRES MED KAKE!

KAKETIPS!

Hvor mye kake du skal beregne er avhengig av størrelsen på kaken, men det er vanlig å beregne ca. 5-7 personer per kake. 

Hvis du er bekymret over at det ikke blir nok kake kan du for eksempel lage en iskake du kan ha i fyseren, som du kan ta frem ved behov.

Og sist men ikke minst, spør familie og venner om hjelp.