Lagre

Ingredienser

  • 20 skiver spekeskinke
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje
Del

Spekeskinke med sopp og persilleolje

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god spekeskinke pirrer både smaksløkene og hever appetitten. Og serverer du skinken sammen med persilleolje basert på en god olivenolje og bladpersille får du en rett med en urtepreget, frisk og grønn smak man rett og slett blir glad av.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 20 skiver spekeskinke
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje

Slik gjør du

  1. Lag persilleolje. Bruk en morter og knus bladpersille sammen med salt. Hell i olivenolje og bruk morteren videre til du har en jevn masse.
Hvis du ikke har morter kan du kjøre persille og salt i en blender eller med en stavmikser, og deretter spe med olivenolje.
  1. Stek sopp i en varm stekepanne med smør og krydre med pepper.
  2. Legg skiver av spekeskinke på fat eller tallerken, og legg på stekt sopp og vårløk. Ha persilleolje over spekeskinken rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant