Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekeskinke med sopp og persilleolje

Spekeskinke med sopp og persilleolje

Ingredienser

porsjoner
  • 20 skiver spekeskinke
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god spekeskinke pirrer både smaksløkene og hever appetitten. Og serverer du skinken sammen med persilleolje basert på en god olivenolje og bladpersille får du en rett med en urtepreget, frisk og grønn smak man rett og slett blir glad av.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 20 skiver spekeskinke
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje

Slik gjør du

  1. Lag persilleolje. Bruk en morter og knus bladpersille sammen med salt. Hell i olivenolje og bruk morteren videre til du har en jevn masse.
Hvis du ikke har morter kan du kjøre persille og salt i en blender eller med en stavmikser, og deretter spe med olivenolje.
  1. Stek sopp i en varm stekepanne med smør og krydre med pepper.
  2. Legg skiver av spekeskinke på fat eller tallerken, og legg på stekt sopp og vårløk. Ha persilleolje over spekeskinken rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB13 04.06.2023 01:46:36