Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekeskinke med sopp og persilleolje

Spekeskinke med sopp og persilleolje

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 20 skiver spekeskinke
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 20 g
Protein 13 g
Karbohydrater 2 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god spekeskinke pirrer både smaksløkene og hever appetitten. Og serverer du skinken sammen med persilleolje basert på en god olivenolje og bladpersille får du en rett med en urtepreget, frisk og grønn smak man rett og slett blir glad av.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. aromasopp , i båter
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 20 skiver spekeskinke
  • 1 stk. vårløk , i skiver

Persilleolje:

  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss ekstra virgin olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 240 kcal
Fett 20 g
Protein 13 g
Karbohydrater 2 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du ikke har morter kan du kjøre persille og salt i en blender eller med en stavmikser, og deretter spe med olivenolje.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB12 09.11.2024 23:00:56