1. Kok opp vann med buljongterning. Ha buljongvannet i en bolle som settes i et kaldt vannbad for nedkjøling.
2. Ha alle ingrediensene til suppen i en blender, og bland det hele godt sammen, til suppen er kremet og har ønsket konsistens.
3. Smak suppen til med salt, pepper og sitronsaft. Sett den i kjøleskapet til den er helt kald, ca. noen timer.
4. Hakk pistasjnøtter og vårløk sammen og dryss det på suppen før servering.
Vil du servere suppen med en gang, får du den iskald ved å kjøre den med noen isbiter.
1. Kok opp vann med buljongterning. Ha buljongvannet i en bolle som settes i et kaldt vannbad for nedkjøling.
2. Ha alle ingrediensene til suppen i en blender, og bland det hele godt sammen, til suppen er kremet og har ønsket konsistens.
3. Smak suppen til med salt, pepper og sitronsaft. Sett den i kjøleskapet til den er helt kald, ca. noen timer.
4. Rist pinjekjernene gylne i en tørr og varm stekepanne. Hakk pinjekjerner og persille sammen og dryss det på suppen før servering.