Kald avokadosuppe

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en enkel og smakfull forrett som godt kan serveres både sommer og vinter. Suppen er best om den lages rett før servering.

Ingredienser

  • 2 stk avokado
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 stk grønnsakbuljong (terning)
  • 5 dl vann
  • 1 stk agurk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 12 ts finhakket salt
  • 12 ts kvernet pepper

Topping

  • 30 g pistasjnøtter
  • 2 stk vårløk

Slik gjør du

1.       Kok opp vann med buljongterning. Ha buljongvannet i en bolle som settes i et kaldt vannbad for nedkjøling.

2.       Ha alle ingrediensene til suppen i en blender, og bland det hele godt sammen, til suppen er kremet og har ønsket konsistens.

3.       Smak suppen til med salt, pepper og sitronsaft. Sett den i kjøleskapet til den er helt kald, ca. noen timer.

4.       Hakk pistasjnøtter og vårløk sammen og dryss det på suppen før servering.

Vil du servere suppen med en gang, får du den iskald ved å kjøre den med noen isbiter.
 

 

1.       Kok opp vann med buljongterning. Ha buljongvannet i en bolle som settes i et kaldt vannbad for nedkjøling.

2.       Ha alle ingrediensene til suppen i en blender, og bland det hele godt sammen, til suppen er kremet og har ønsket konsistens.

3.       Smak suppen til med salt, pepper og sitronsaft. Sett den i kjøleskapet til den er helt kald, ca. noen timer.

4.       Rist pinjekjernene gylne i en tørr og varm stekepanne. Hakk pinjekjerner og persille sammen og dryss det på suppen før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.