Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kald avokadosuppe

Kald avokadosuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 5 dl vann
  • 2 stk. moden avokado
  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 stk. agurk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts finhakket salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Topping:

  • 30 g pistasjnøtter
  • 2 stk. vårløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 195 kcal
Fett 17 g
Protein 5 g
Karbohydrater 4 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en enkel og smakfull forrett som godt kan serveres både sommer og vinter. Suppen er best om den lages rett før servering, men kan fint oppbevares i kjøleskapet et par timer.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 5 dl vann
  • 2 stk. moden avokado
  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 stk. agurk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts finhakket salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Topping:

  • 30 g pistasjnøtter
  • 2 stk. vårløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 195 kcal
Fett 17 g
Protein 5 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om du vil ha suppen skikkelig kald, kan du bytte ut noe av buljongen/vannet med isbiter (bland ut buljongen i mindre vann og avkjøl. Tilsett isbiter til du har riktig mengde).

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11932, server:MP-PRD-WEB14 27.10.2024 21:33:56