Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sennepssild

Sennepsild

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. spekesildfilet
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ss grov sennep , gjerne Dijon
  • 2,5 dl soyaolje
  • 4 ss hakket sylteagurk
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 3 ss hakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sild har befunnet seg på norske matbord i tusenvis av år og er fremdeles et kjærkomment innslag på frokostbord, koldtbord og julebord. Lag sennepssilden selv, da blir den garantert bedre enn den butikkjøpte!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. spekesildfilet
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ss grov sennep , gjerne Dijon
  • 2,5 dl soyaolje
  • 4 ss hakket sylteagurk
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 3 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 14.06.2024 13:56:13