Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kryddersild og egg på knekkebrød

Kryddersild og egg på knekkebrød

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. hardkokte egg
  • 2 stk. kryddersildfilet
  • 0,5 stk. hakket rødløk
  • 1 stk. flatbrød
  • 0,5 ss smør
  • 1 stilk frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sildeelskere bør prøve denne lille appetittvekkeren med hakket egg, sild og løk. Mmmm!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. hardkokte egg
  • 2 stk. kryddersildfilet
  • 0,5 stk. hakket rødløk
  • 1 stk. flatbrød
  • 0,5 ss smør
  • 1 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Hakk eggene og sett dem til side.
  2. Skjær sildefiletene i passe store biter.
  3. Brekk flatbrødet i biter og smør det med smør.
  4. Legg dill på flatbrødet, og bygg videre med biter av sild, hakket egg og hakket løk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB15 23.09.2023 13:09:58