Ingredienser

Eggesalat:

  • 3 stk. egg
  • 1 ss seterrømme eller crème fraîche
  • 1 ss majones
  • 1,5 ts sennep
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 ts tabasco
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 4 stk. bagel
  • 12 stk. salatblad
  • 8 skiver røkelaks
  • 2 stk. finsnittet vårløk
Del

Bagel med eggesalat og røkelaks

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva med en bagel fylt med eggesalat, røkelaks, salat og vårløk til lunsj? Her er oppskriften! Enkelt, raskt og veldig veldig godt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Eggesalat:

  • 3 stk. egg
  • 1 ss seterrømme eller crème fraîche
  • 1 ss majones
  • 1,5 ts sennep
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 ts tabasco
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 4 stk. bagel
  • 12 stk. salatblad
  • 8 skiver røkelaks
  • 2 stk. finsnittet vårløk

Slik gjør du

  1. Begynn med å lage eggesalat. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem. Bland rømme, majones, sennep, vårløk, gressløk og sylteagurk. Smak til med tabasco, salt og pepper.
    Eggesalaten kan spises med en gang, men har godt av å stå minst en time i kjøleskap for at smakene skal sette seg ordentlig og at konsistensen skal bli optimal. Den holder seg godt i kjøleskapet i 4-5 dager.
  2. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen.
  3. Bruk en brødkniv og skjær bagels i to på langs.
  4. Legg salatblad på bunnene etterfulgt av eggesalat, røkelaks og finsnittet vårløk. Legg på bagelstoppene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant