Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Dette er en sild som har lange tradisjoner i Norge. Passer perfekt på en skive rugbrød eller som en del av et større koldtbord. For mange er den obligatorisk for julestemningen.
Server glassmestersild til frokost, eller la den få en plass på en større buffet.
Kan oppbevares i et tett glass eller en boks i kjøleskapet inntil 3 uker.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.