Eggerøre med peppermakrell

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Egg og fisk er gode følgesvenner. Server nylaget eggerøre med peppermakrell til brødmåltidet.

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss kremfløte eller vann

salt og litt kvernet pepper

  • ca. 2 ss hakket tørket gressløk

  • 1 stk. peppermakrell eller røkt sik

Slik gjør du

  1. Pisk egg, vann, salt og litt kvernet pepper lett sammen.
  2. Hell røren i pannen som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen etter hvert som den stivner. Dryss over hakket gressløk.

Server med røkt peppermakrell eller røkt sik.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.