Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss kremfløte eller vann

salt og litt kvernet pepper

  • ca. 2 ss hakket tørket gressløk

  • 1 stk. peppermakrell eller røkt sik
Del

Eggerøre med peppermakrell

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Egg og fisk er gode følgesvenner. Server nylaget eggerøre med peppermakrell til brødmåltidet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss kremfløte eller vann

salt og litt kvernet pepper

  • ca. 2 ss hakket tørket gressløk

  • 1 stk. peppermakrell eller røkt sik

Slik gjør du

  1. Pisk egg, vann, salt og litt kvernet pepper lett sammen.
  2. Hell røren i pannen som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen etter hvert som den stivner. Dryss over hakket gressløk.

Server med røkt peppermakrell eller røkt sik.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant