Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Ingredienser

porsjoner

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Langtidsstekt ribbe gir et skikkelig mørt resultat og øker sjansene for sprø svor. Med denne metoden får kjøttet god tid til å bli mørt og smakfullt, mens du kan konsentrere deg om tilbehør, pynt og andre juleforberedelser.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med klassisk tilbehør som rødkål, surkål, poteter og brun saus.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 13.12.2025 22:53:24